HTML

Családfakutatásom története

Régóta érdekelnek az őseim. Felkutatásuk történetet jegyzem ebben a blogban.

Friss topikok

  • Onkie: Sajnos az apai ág kikutatásáról nem készült dokumentáció. Ha jól emlékszem, tavaly nyáron diktálta... (2011.07.09. 00:49) Eddigi eredményeim

Címkék

Még mindig az internet segítségével...

2011.07.12. 18:56 :: Onkie

Nyolcadikán volt a másod-unokatestvérem születésnapja. Írtam neki köszöntést iwiw-en, és ma köszönte meg; sőt ismerősnek is jelölt! Ez azért volt külön öröm, mert így láthatóvá válik számomra az email címe. Így meg tudtam hívni a családfás oldalra, és talán, ha regisztrál, akkor egy-két adatot kérés nélkül is beír. Ha nem, az sem nagy tragédia, de az esély megvan rá.

Anyu pedig facebook-on kommentbe írta le, hogy dédapámnak volt egy Illyés István nevű testvére – arra tudok tippelni, hogy a bátyja volt, mert általában az elsőszülöttet volt szokás az apáról elnevezni, de ez csak találgatás.

Viszont ez az István – anyu szerint – az 1970-es években hunyt el Budapesten, volt egy lánya és két unokája: Zombori (?) Zsolt és Csilla. Állítólag Zsolt Argentínában él, Csilla pedig egy Esterházyhoz ment feleségül (hogy melyikhez, az talány…). Ők elvileg anyu másod-unokatestvérei. [Azt remélem, hogy a nagy-nagynéném pontosabban emlékszik.]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladfa.blog.hu/api/trackback/id/tr483061303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása